SANAYİCİ ve İŞ ADAMLARIMIZ İÇİN SİGORTA ANLAŞMASI

SANAYİCİ ve İŞ ADAMLARIMIZ İÇİN SİGORTA ANLAŞMASI - ESİDER ÜYELERİNE ÖZEL AVANTAJ

ESİDER ÜYELERİNE ÖZEL AVANTAJ

SGK sağlık hizmetlerini genişleterek özel hastanelerde de sağlık hizmetlerini karşılamakta ve son yıllarda bu sistem yerleşerek başarı ile çalışır hale gelmiştir. Bu sayede her düzeyde vatandaşımızın hızlı ve kaliteli sağlık hizmeti almasında önemli bir aşama başarılmıştır. Ancak bilindiği üzere hastaneler verdikleri hizmet için kendi takdirleri çerçevesinde belirledikleri bir katkı payı almaktadırlar. Arka arkaya yapılan muayene, laboratuvar, EMAR, vb. hizmetler karşılığında bu tutar yıllık bazda büyüyebilmektedir. Bu maliyeti engellemek amacı ile TAMAMLAYICI SİGORTA kurumu geliştirilmiştir.

Üretmenin kalkınmanın temel taşı olduğu günümüzde en büyük yükü üslenen siz sanayicilerimize katkı olması amacı ile derneğimiz ESİDER olarak bağlı olduğumuz federasyonumuz İSİFED ile işbirliği içinde sigorta şirketleri ile toplu pazarlık yaparak üyelerimiz için uygun koşullarla tamamlayıcı sigorta anlaşması yapılmıştır. Poliçe bedeli emsallerine oranla büyük ölçüde düşürülmüştür. (Yılda 8 muayene, tüm Tahlil/Röntgen, ileri tanı yöntemleri, fizik tedavi, yatarak tedavi ve ameliyatlar, vd.). Detaylı Türkiye çapındaki hastanelerde geçerlidir.

Üretmenin kalkınmanın temel taşı olduğu günümüzde en büyük yükü üslenen siz sanayicilerimize katkı olması dileği ile bilgilerinize sunarız. Konu hakkında detaylı bilgi için derneğimizi arayınız.