ESİDER 12. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

ESİDER 12. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI - ESİDER 2021 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı KURTSAN Tarım A.Ş'de yapıldı.

ESİDER 2021 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı KURTSAN Tarım A.Ş'de yapıldı.

ESİDER 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı Esenyurt Belediye Başkan Vekili Veli BAL, ESİDER üyeleri ve yerel basının katılımıyla KURTSAN Tarım Makinaları A.Ş'de gerçekleştirldi. Toplantının açılış konuşması yönetim kurulu üyesi ve Üye İlişkileri Geliştirme Komisyon Başkanı Turan İŞCAN, faaliyet programı sunumu ESİDER Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi TOROLSAN, mali raporlar Sayman Turgut ŞAVLI, denetim kurulu raporu Denetleme Kurulu Başkanı Erdal ERYILMAZ tarafından üyelere ve divan başkanlığına sunuldu.

ESİDER'in 3 dönem başkanlığını yürüten Fevzi TOROLSAN, toplantıya katılan üyelere, ESİDER'in kurucu başkanlarına, yönetim kuruluna teşekkür ederek başladığı konuşmasında ''ESİDER'in temel ilkesinin gereği olarak bütün çalışmalarımız sırasında  sadece kendi üyelerine ayrıcalık sağlamaya çalışan bir grup değil, üye olsun olmasın tüm iş dünyamıza hizmet vererek ülke üretimine ve ekonomisine katkıda bulunmaya çalıştık, bundan sonraki süreçte de bu şekilde devam edeceğiz. Hedefimiz sanayinin kalbinin attığı Esenyurt'un kalkınarak sorunları ile değil, örnek gösterilen başarıları ile gündeme gelmesi ülkemize model olmasıdır. Pandemi sürecinin bir ana önce bitmesi  internet ortamında yapılan toplantılarda değil de ve eskiden olduğu gibi yine yoğun katılımlı toplantılarımızda, yurt içi- dışı ticari seyahatlerde, daha samimi ortamlarda mesafesiz- maskesiz olarak bir arada olabilmeyi temenni ediyorum. Biz ESİDER ailesi olarak seçilecek yeni yönetim ile her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz, yeni dönem ailemize hayırlı olsun, dedi.

ESİDER 2021 Olağan Genel Kurul Toplantısı gündemi çerçevesinde yönetim kurulu asil üye sayısının arttırılmasına ve  ESİDER'in açık isminin "Esenturt Sanayici ve İş İnsanları Derneği" olarak değiştirilmesine oy birliği ile karar verildi. Bu değişiklik ile birlikte derneğin kısaltması olan "ESİDER" markası kullanılmaya devam edilecek.

Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrasında gerçekleştirilen  Olağan Genel Kurul gündemi kapsamında ESİDER Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçiminin  gerçekleştirildiği ilk yönetim kurulu toplantısında ESİDER Yönetim Kurulu Başkanlığına Emin Armağan ŞAKAR seçildi.