ESİDER 11.GENEL KURULU

ESİDER 11.GENEL KURULU - ESİDER GENEL KURULU FEVZİ TOROLSAN İLE DEVAM KARARI ALDI

ESİDER GENEL KURULU FEVZİ TOROLSAN İLE DEVAM KARARI ALDI

ESİDER 11. Genel Kurulu Başkan Fevzi TOROLSAN ile yeniden devamkararı aldı.

Esenyurt Kaymakamı EkremİNCİ, Belediye Başkanı ALİ Murat ALATEPE, Esenyurt Üniversitesi Rektörü SudiAPAK, Şenay DEĞER ve üyelerimizin katılımlarıyla Hilton Otel' degerçekleştirilen 11. Genel Kurul Toplantımızda yönetim kurulu denetim kurulu veyedek üyeleri yapılan gizli oylama ile belirlendi.
İlk yapılan yönetim kurulu toplantısında mevcut başkan Fevzi TOROLSAN yönetimkurulu üyeleri tarafından oy birliği ileyeniden ESİDER yönetim kurulu başkanı seçildi. Divan seçimi ile başlayan vefaaliyet raporlarının okunmasıyla devam eden toplantıda yönetim kurulu iledenetim kurulu asil ve yedek üyeleri de belirlendi.
ESİDER Başkanı TOROLSAN genel kurul sonrasındayaptığı teşekkür konuşmasında sanayicilerin örgütlenmesinin ve sivil toplumkuruluşlarının önemine değindi. ESİDER' in kurulduğu günden bu yana önemli biryol kat ettiğini belirten Başkan TOROLSAN, "özellikle İkinci jenerasyonunkatılımından memnuniyet duyuyorum. İkinci jenerasyonu temsil eden sanayici veiş adamlarının katılımlarında artış olduğunu belirten Başkan TOROLSAN; "Gençarkadaşlarımızın sivil toplum örgütlerinin önemini kavramış olmaları vederneklerimize olan yönelimleri bizleri oldukça mutlu etmektedir. Derneğimizbünyesinde yönetim kurulu üyemiz Barışcan ÖZATA sorumluluğunda yürütülen ikincijenerasyon çalışmalarının bizlere dinamizm katacağını düşünüyor ve kendilerinicanı gönülden destekliyorum, dedi. Başkanımız konuşmasını kendisini yenidenbaşkan seçen ESİDER yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek ve yeni dönemdekiçalışmalarımızın derneğimiz,üyelerimiz ve sanayimiz için hayırlı olmasınıdileyerek bitirdi
.