ESİDER ÜYELERİ BOĞAZ'DA STRES ATTI

ESİDER ÜYELERİ BOĞAZ'DA STRES ATTI -

ESİDER tarafından düzenlenen boğaz turuna katılan sanayici ve iş adamları keyifli bir akşam geçirdi. İş dünyasının stresinden biraz olsun uzaklaşan iş adamları, fasıl eşliğinde yemeklerini yiyip, boğazın eşsiz güzelliğini seyrettiler.

Esenyurt Sanayici ve İşadamları Derneği, iş hayatının stresinden biraz olsun uzaklaşmak ve keyifli bir akşam geçirmek amacıyla üyelerine yönelik bir boğaz gezisi düzenledi.

27 Ağustos akşamı Kabataş'ta buluşarak kendilerini bekleyen tekneye geçen ESİDER üyesi iş adamlarının bazıları etkinliğe eşleri ve çocuklarıyla beraber katıldılar. Kıyı boyunca tüm boğazı turlayan teknede, Boğaz'ın eşsiz güzelliğini seyreden konuklara Türkolog ve Tarihçi Yazar Ali Canip Olgunlu tarihi binalar, saraylar ve çeşitli yalılar hakkında bilgi verdi. Tarihi eserlerin ve konakların birbirinden ilginç hikayeleri tüm konuklarca ilgiyle dinlendi.

Konuklar ilerleyen saatlerde yemeğe otururken, Hasan Akıntaş'ın fasıl grubu tarafından yapılan müzik de geziye ayrı bir renk kattı.

Yemek sonrasında konuklara yönelik kısa bir konuşma yapan ESİDER Başkanı Fevzi Torolsan; öncelikle kendilerini Boğaz'daki tarihi yapılar hakkında bilgilendiren Tarihçi, Yazar Ali Canip Olgunlu ve birbirinden güzel şarkılar ile müzik ziyafeti sunan Hasan Akıntaş ve müzisyen arkadaşlarına teşekkür etti.

İş hayatının stresinden biraz olsun uzaklaşabilmek ve üyelerin birbirlerini daha yakından tanıtabilmelerine vesile olabilmek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden Fevzi Torolsan; "İstedik ki, hem iş adamı ve sanayicilerimiz arasındaki iletişim ve dostluk pekişsin, hem de keyifli bir etkinlik vesilesiyle aileler de birbirleriyle tanışsın" diye konuştu.

ESİDER'in sosyal ve kültürel etkinliklere önem verdiğini ifade eden Torolsan, bundan sonra da böylesi güzel etkinliklerde bir arada olabilmek, güzellikleri hep beraber paylaşabilmek dileğiyle konuşmasını bitirdi.

ESİDER üyesi iş adamları ve aileleri de geziden büyük keyif aldıklarını belirttiler.