ESİDER, KAYMAKAM EKREM İNCİ'Yİ SANAYİ ETKİNLİĞİ HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

ESİDER, KAYMAKAM EKREM İNCİ'Yİ SANAYİ ETKİNLİĞİ HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ - Esider Yönetimi, Kaymakam Ekrem İnci'yi Sanayi Etkinliği Hakkında Bilgilendirdi

Esider Yönetimi, Kaymakam Ekrem İnci'yi Sanayi Etkinliği Hakkında Bilgilendirdi

ESİDER Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Torolsan, Başkan Yardımcıları Muammer Ömeroğlu ve Armağan Şakar, 11 Şubat tarihinde Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci tarafından makamında kabul edildi.

Görüşmede 26 – 28 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan Esenyurt Expo 2015 Sanayi Sanayi Etkinliği hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. ESİDER Başkanı Fevzi Torolsan, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci'yi Sanayi Etkinliği çalışmaları hakkında bilgilendirdi.

Bölge sanayicisinin sanayi etkinliğine büyük ilgi gösterdiğini ve şimdiden stların yüzde 100'ünün katılımcı firmalar tarafından ayırtıldığı bilgisini veren Torolsan, sürecin oldukça umut verici bir şekilde ilerlediğini belirtti. Torolsan fuar sürecinde gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında da bilgi verdi.

Esenyurt Expo 2015 Sanayi Etkinliği'nin Esenyurt'ta devlet ve belediyenin sanayiye desteğini açıkça ortaya koyduğu bir organizasyon olarak bir ilk olduğunu kaydeden Kaymakam Ekrem İnci sürecin başarılı şekilde yürümesinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Sanayi Etkinliği için Esenyurt Kaymakamlığı olarak ellerinden gelen her desteği sağlayacaklarını belirten Ekrem İnci "Türkiye'de bir ilk olacak böylesi bir yerel sanayi etkinliği ilçemiz açısından son derece faydalı olacaktır. Sanayinin gelişmiş olduğu başka ilçelere de ilham kaynağı olmasını arzu ettiğim bu organizasyonda ESİDER'e başarılar diliyorum. Esenyurt Kaymakamlığı olarak biz de elimizden gelen tüm katkıyı sağlayacağız" diye konuştu.