ESİDERİN YENİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARETİ

ESİDERİN YENİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARETİ - Esider Yönetiminden Yeni İlçe Emniyet Müdürü Özen'e

Esider Yönetiminden Yeni İlçe Emniyet Müdürü Özen'e "Hoş Geldiniz" Ziyareti

ESİDER Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Torolsan ile ESİDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muammer Ömeroğlu Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Levent Hasan Özen'i ziyaret ederek, kendisine "hoş geldiniz" dedi.

ESİDER Başkanı Fevzi Torolsan,Esenyurt Emniyet Müdürü Levent Hasan Özen'e ESİDER'i ve faaliyetlerini kısaca anlattı. Torolsan içinde yoğun şekilde sanayiyi de barındıran ve Türkiye'nin en hızlı gelişen ilçelerinden biri olan Esenyurt'ta hızlı gelişime bağlı olarak güvenlik ihtiyacının hızla arttığını belirtti ve bu zor görevinde Özen'e başarılar diledi.

ESİDER Yönetiminin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten Esenyurt Emniyet Müdürü Levent Hasan Özen "Esenyurt 'ta toplumun düzeni ve güvenliği için çalışıyoruz. Vataşların barış ve huzur için yaşamaları için yoğun çaba harcamaktayız. Esenyurt, sanayicilerimiz için de, vataşlarımız içinde huzur içinde yaşanılanbir ilçe olmaya devam edecektir" dedi. Fevzi Torolsan'ın sanayiciler ile bir araya gelerek tanışmak ve görüş alış verişi yapmak üzere kendisini davetini kabul eden Özen, bölge sanayicileri ile birlikte bir sohbet toplantısında buluşmakta büyük yarar gördüğünü ve memnuniyet duyacağını belirtti.